Ліга чемпіонів: де дивитися матчі 1/8 фіналу 14 лютого

Ліга чемпіонів повертається після зимової перерви. 14 лютого будуть зіграні перші два матчі 1/8 фіналу - ПСЖ прийматиме "Барселону", а "Бенфіка" - "Боруссію".

ПСЖ і "Барселона" в Лізі чемпіонів зустрінуться в четвертий раз за останні чотири роки. У 2013 і 2015 роках команди грали в чвертьфіналі плей-офф, в 2014-му - на груповій стадії. Крім того, в плей-офф ПСЖ і "Барса" перетиналися ще і в далекому 1995-му. Каталонці поки успішніші в плей-офф і пройшли парижан в двох випадках з трьох.

Букмекери вважають "Барселону" фаворитом не тільки всього протистояння, але і гостьового матчу. На перемогу каталонців можна поставити з коефіцієнтом 2,20, тоді як на ПСЖ - 3,50. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,40.

Транслювати матч ПСЖ - "Барселона" в прямому ефірі буде телеканал "Футбол 1". Початок матчу - о 21.45.

"Бенфіка", яка на груповій стадії випередила в тому числі київське "Динамо", а також "Боруссія", яка в своїй групі фінішувала вище за "Реал" і з новим рекордом результативності групової стадії, в новітній історії один з одним не перетиналися. Єдиний раз жереб звів команди ще в сезоні 1963-1964, коли в першому раунді Кубка європейських чемпіонів "Боруссія" пройшла "Бенфіку" з загальним рахунком 6:2.

Фаворитом цього протистояння є "Боруссія". Що стосується першого матчу, то на перемогу дортмундців можна поставити з коефіцієнтом 2,40, на перемогу "Бенфіки" - 3,10, а на нічию - 3,30.

Транслювати матч "Бенфіка" - "Боруссія" будуть телеканали "Футбол 2" і "НЛО TV". Початок матчу - о 21.45.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що УЄФА представив м'яч фіналу Ліги чемпіонів.