RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Кличка б'ють в спарингах перед боєм з Джошуа

Екс-чемпіон світу Девід Хей поділився інформацією про те, що фінський боксер Роберт Хеленіус б'є в спарингах Володимира Кличка, який готується до поєдинку проти Ентоні Джошуа.

"Ходять чутки, що зараз Володимира Кличка просто б'є у спарингах Роберт Хеленіус. А коли такий боксер, як Хеленіус, б'є вас, це дуже поганий знак. Особливо нинішній Хеленіус. Якщо на своєму піку він ще був боксером європейського рівня, то зараз... Всі знають, який у нього рівень зараз", - сказав Хей.

"Це ідеальний час для Джошуа, щоб побити Кличка. На момент бою Володимиру буде вже 41 рік, з моменту його останнього бою пройде вже півтора року, і в тому останньому бою він виглядав просто жахливо. Він 10 років був на вершині, 10 років домінував , але роки беруть своє. І справа тут не тільки у віці, а й в тому, що важкі тренування вимотують людський організм. а Кличко пройшов дуже багато важких тренувальних таборів, навіть якщо бої у нього були не дуже важкими", - також наводить слова Хея boxingnews.com.ua.

Нагадаємо, що бій Кличка з Джошуа пройде в Лондоні 29 квітня. Боксери посперечаються за пояси чемпіона світу за версіями IBF, WBA Super і IBO.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Хей висловив готовність зустрітися з переможцем бою Кличко - Джошуа.