Соцмережі допомогли злодіям пограбувати будинок зірки "Челсі"

Будинок захисника "Челсі" Джона Террі був пограбований, поки футболіст відпочивав зі своєю сім'єю на гірськолижному курорті.

Грабіжники через соцмережі дізналися, що Террі разом з дружиною Тоні знаходиться у відпустці, так як пара додавала фото свого відпочинку в Instagram, повідомляє The Sun. Крім того, злодії винесли з дому цінні предмети, які раніше потрапляли в кадр на фото та відео зірки в соцмережах.

Грабіжникам вдалося обійти систему безпеки, а сума збитку склала "тисячі фунтів стерлінгів". Повідомляється, що футболіст і його дружина дуже приголомшені тим, що сталося і вже найняли додаткову охорону.

"Вони люблять ділитися фотографіями свого будинку в соціальних мережах, але не роблять це досить акуратно. Раніше вже були випадки, коли грабіжники вибирали своїх жертв по фотографіях в соціальних мережах, а Джон і Тоні регулярно додають нові фото. Це як каталог для потенційних злодіїв" , - наводить The Sun слова свого джерела.

Особняк Террі розташований в елітному районі графства Суррей, на півдні Англії. У будинку, який в 2014 році був куплений за 5 мільйонів фунтів у гольфіста Коліна Монтгомері, є 10 спалень, домашній кінотеатр на 34 місця, а також підземний акваріум.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що жертвою грабіжників став легіонер "Динамо".