RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Луцькі фанати вимагають позбавити Тимощука звання "Почесного громадянина міста"

Фанати "Волині" вимагають позбавити екс-півзахисника збірної України Анатолія Тимощука, який працевлаштувався в "Зеніті", звання "Почесного громадянина Луцька". Вболівальники опублікували відповідну петицію.

"На сході України триває війна. Щодня там гинуть наші хлопці, ламаються чиїсь долі, матері ховають синів. Щотижня прощаються з воїнами і на Волині. Сумніви в тому, проти кого воює наша держава відсутні: без Російської Федерації конфлікт було б давно локалізовано і припинено.

Під під час війни з Росією аморально вести будь-які відносини з ворогом - торгівельні або робочі. Вихованець волинського футболу Анатолій Тимощук безсумнівно довгий час прославляв наш край і країну в світі. Але його рішення працювати тренером ФК "Зеніт", власником якого є російська державна корпорація "Газпром", викликало в місті обурення.

Наполягаємо на скасуванні рішення міськради від 18 червня 2008 #28/7 (про присвоєння звання "Почесний громадянин міста Луцьк") і позбавлення Тимощука цього високого звання!", - йдеться в петиції фанатів.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що відомий тренер розкритикував рішення Тимощука працювати в "Зеніті".