"Ювентус" пройшов "Монако" на шляху до фіналу Ліги чемпіонів: відеоогляд матчу

У Турині відбувся півфінальний матч Ліги чемпіонів, в якому "Ювентус" приймав "Монако". Італійський гранд повторно обіграв "монегасків" і вийшов у фінал турніру.

"Монако" почав матч активніше, проте до середини тайму "Ювентус" перехопив ініціативу, створив кілька моментів і вийшов вперед - Манджукич після навісу Дані Алвеса з першої спроби не зумів переграти Субашича, але тут же зіграв на добиванні. А перед перервою відзначився вже сам Алвес, який класно пробив з-за меж штрафного.

У другому таймі "Монако" вдалося забити гол престижу і перервати суху серію "Юве" - простріл партнера замкнув Мбаппе, який став наймолодшим автором гола в півфіналах ЛЧ (18 років і 140 днів).

"Ювентус" - "Монако" - 2:1 (Перший матч - 2:0)
Голи: Манджукич, 33, Дані Алвес, 44 - Мбаппе, 69

"Ювентус": Буффон, Барцальї (Бенатія, 85), Бонуччі, К'єлліні, Алекс Сандро, Дані Алвес, Хедіра (Маркізіо, 10), Пьянич, Манджукич, Дібала (Куадрадо, 54), Ігуаїн

"Монако": Субашич, Глік, Жемерсон, Раджі, Сідібе, Бакайоко (Жермен, 78), Моутіньо, Менді (Фабіньо, 54), Сілва (Лемар, 70), Мбаппе, Фалькао

Відзначимо, що для "Ювентуса" цей фінал Ліги чемпіонів стане другим за останні три сезони. Суперник туринців визначиться за підсумками повторної гри між "Атлетіко" і "Реалом" (3:0 на користь "вершкових" в першому матчі).

Нагадаємо, "Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Ювентус" - "Монако".