Прем'єр-ліга: анонс матчів ігрового дня 21 травня

21 травня відбудеться чотири поєдинки 30-го туру української Прем'єр-ліги: три матчі за участю команд верхньої шістки, а також один поєдинок колективів з нижньої шістки.

14.00. "Карпати" - "Ворскла"

Стадіон - "Арена Львів", Львів

Арбітр - М. Кривоносов

"Карпати" продовжують боротьбу за виживання і приймають "Ворсклу". У поточному сезоні полтавчанам не вдалося обіграти львів'ян: два з трьох матчів завершилися внічию, а ще один поєдинок - мінімальною перемогою "Карпат".

Котирування букмекерів на цей матч виглядають наступним чином: 2,00 - 3,35 - 4,00

17.00. "Шахтар" - "Олімпік"

Стадіон - "Динамо", Київ

Арбітр - Д. Кутаков

"Шахтар" дограє чемпіонат, вже оформивши "золотий дубль". Паулу Фонсека напевно надасть відпочинок деяким лідерам команди. У той же час "Олімпік" включився в боротьбу за "бронзу" - від "Зорі" донеччан відокремлює всього три очки.

Букмекери вважають "Шахтар" фаворитом поєдинку. Коефіцієнт на перемогу "гірників" - 1,25, на нічию - 6,20, а на успіх "Олімпіка" - 11,00.

19.30. "Динамо" - "Зоря"

Стадіон - "НСК Олімпійський", Київ

Арбітр - К. Монзуль

"Зорі" потрібно набирати очки, щоб утримати свою третю сходинку після цього туру. У поточному сезоні луганському клубу один раз вдалося засмутити "Динамо", причому на виїзді.

На перемогу киян букмекери дають коефіцієнт 1,49, на нічийний результат - 4,40, а на перемогу гостей - 6,40.

19.30. "Олександрія" - "Чорноморець"

Стадіон - "КСК Ніка", Олександрія

Арбітр - А. Абдула

У "Олександрії" і "Чорноморця" за три тури до фінішу - однакова кількість очок, а тому даний матч може стати ключовим у боротьбі за п'яте єврокубкове місце.

"Олександрія" є фаворитом матчу: 2,01 - 3,10 - 4,20.

Прем'єр-ліга: де дивитися матчі 30-го туру.