Вилетіла не команда, а президент: капітан "Дніпра" розкритикував Коломойського

Капітан "Дніпра" Руслан Ротань прокоментував виліт команди з Прем'єр-ліги. Півзахисник заявив, що в даній ситуації винна не команда.

"Хтось повинен відповідати за це... Хочеться сказати, що команда не вилетіла. Всі залишилися. Вилетів президент клубу - ось так це можна назвати. Важко на душі, але відразу все так починалося, і це все відчувалося. Відлік пішов після Ліги Європи, там вже було все вирішено. Так все і сталося.

Боляче. Тут інших слів не знайдеш. Але ми прості смертні футболісти, і наша справа - працювати. А ті люди, які приймають такі рішення, вершителі доль... Кожен за свої вчинки буде десь відповідати", - зазначив Ротань в інтерв'ю програмі "По ту сторону поля".

"Боляче за тих людей, які вигравали кубки, нагороди... Заради таких людей потрібно тримати цей клуб, як би там не було важко. Люди поховали своє здоров'я заради цього клубу. Я не за себе говорю, а за тих людей, які дійсно віддали клубу свої життя, кували всі перемоги цього клубу. І таким чином поступати... За це боляче", - також зазначив Ротань.

Нагадаємо, "Дніпро" вилетів з Прем'єр-ліги, так як по ходу сезону через борги клуб був позбавлений 15 очок в турнірній таблиці.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що вболівальники зірвали останній матч "Дніпра" в Прем'єр-лізі.