Він боягуз: Коноплянка емоційно висловився на адресу головного тренера "Шальке"

Євген Коноплянка відверто висловився про головного тренера "Шальке" Маркуса Вайнцірля, а також відсутність ігрової практики в німецькому клубі.

"Чи шукаю я новий клуб? Я так розумію, що тренер залишається. Тому що він мене викликав і говорив з такою посмішкою: "Жень, я бачу, що ти хочеш грати". Я на нього дивлюся: "Що, серйозно, ти тільки зараз це зрозумів?". Я з ним розмовляв через перекладача по-іспанськи. Він сказав, що мені краще знайти в наступному сезоні іншу команду. А я, не буду цього приховувати, йому кажу: "Слухай, а ти думаєш, ти тут довше залишишся, чим я? Ну правда?".

Я б поставив йому ще більше запитань, якби міг. Просто коли тренер підносить таку інформацію, я вважаю, це важливо. І якщо ти хочеш відпустити людину, яку купили за 15 мільйонів, то я вимагаю більше пояснень, і ми повинні якось розлучитися не так. А він мене кличе поговорити за хвилину до того, як я їду додому. А чому заздалегідь не можна було поговорити?

Це боягузтво. Він боягуз, я не буду цього приховувати. І він не затримається в цій команді, я бажаю цього скоріше. Інакше потім "Шальке" гратиме у другій лізі з цим тренером", - сказав Коноплянка в ефірі FootballHub.

"Я говорю директору: "Поясніть хоча б причину. Чому? Що ви зі мною робите? Що я тут роблю взагалі? Для чого я перейшов сюди?". Як може спортивний директор не знати проблеми. І той, який мене не ставить до складу, навіть не хочу називати його ім'я. Як? І це не тільки я кажу - це півкоманди. Він взяв і поділив, немає у нас однієї команди. Грають одинадцять чоловік і ще два, може бути - старший брат і хресний", - також сказав Коноплянка.

Нагадаємо, у весняній частині сезону Коноплянка майже перестав потрапляти до складу "Шальке". Українець зіграв тільки в десяти матчах, при цьому лише двічі потрапив в стартовий склад команди.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що мережу потішило відео, як Коноплянка грає в футбол з собакою.