Гравець "Барселони" завершив кар'єру в збірній після нападу на журналіста

Півзахисник "Барселони" і збірної Туреччини Арда Туран зі скандалом пішов з національної команди.

Під час перельоту турецької збірної Туран накинувся на 70-річного журналіста Біляля Месі, повідомляє Eurosport. Сутичка сталася через те, що футболісту не сподобалася розтиражована ЗМІ інформація про нібито організований за участю Турана бунт проти Турецької федерації футболу під час Євро-2016 через питання про преміальні.

"Ти там був? Ти був з нами, коли писав про цю проблему бонусів? З кого я вимагав гроші? З кого вимагав бонуси? Відповідай, давай. Хто змусив тебе це написати? Кого я просив про гроші? Ти сучий син. Я скоріше піду з футболу, ніж дозволю будь-кому ганьбити мою честь, мою сім'ю. Твій бос - президент Федерації. Ти ж з газети, яка належить президенту Федерації", - кричав Туран.

При цьому повідомляється, що футболіст схопив журналіста за горло. Партнерам по збірній довелося втрутитися і відтягнути Турана.

Після цього півзахисник "Барселони" оголосив про завершення кар'єри в збірній Туреччини. "Коли я носив футболку збірної, я допустив ряд помилок. Моя міжнародна кар'єра підійшла до кінця", - повідомив Туран на прес-конференції.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що з'явилося відео, як син Кріштіано Роналду захопив своїми фінтами.