Російського боксера не пустили в Україну на чемпіонат Європи

Російському боксеру Георгію Кушиташвили заборонили в'їжджати на територію України, де він повинен був взяти участь в чемпіонаті Європи.

Як повідомляє російська преса, разом з боксером перетнути кордон не змогли журналісти одного з телеканалів РФ, а також кілька уболівальників.

"На прикордонному пункті при в'їзді в Україну не пустили представників Росії - боксера Георгія Кушиташвили (вагова категорія до 81 кг), прес-аташе федерації Владу Романову, декілька вболівальників, які їхали у складі делегації, і двох журналістів Лайф Ньюс. Все відбулося без пояснення причин затримання, задають питання - зокрема, прес-аташе запитали, на якій підставі вона кілька років тому була в Криму. Всі інші спортсмени і тренери пропущені на територію України", - рассказалав інтерв'ю Р-Спорт керівник департаменту по роботі зі ЗМІ та зв'язків з громадськістю ФБР Наталія Токмогашева.

Чемпіонат Європи з боксу пройде в Харкові з 16 червня. Європейська першість є відбірковим турніром до чемпіонату світу-2017, який пройде в Гамбурзі з 25 серпня по 3 вересня.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що збірна України представила склад на майбутній чемпіонат Європи.