Колишній тренер "Динамо" вразив лестощами на адресу Путіна: опубліковано відео

Російський тренер Валерій Газзаєв взяв участь у прямій лінії президента РФ Володимира Путіна. При цьому екс-тренер "Динамо" вразив інтернет своїми лестощами.

"Перед чемпіонатом світу спасибі вам велике, Володимир Володимирович, що вибудувано прекрасну інфраструктуру, що ви приділяєте велику увагу здоровому способу життя, здоров'ю нації. А що стосується футболу, звичайно, я сам стурбований цим, сподіваюся, що нова молода збірна зіграє вдало на Кубку конфедерації. Але, звичайно, вам велике спасибі. Я згадую 2010 рік, коли виключно ваш авторитет і ваша увага сприяли тому, що ми отримали право проводити чемпіонат світу", - сказав Газзаєв.

Після цього тренер поставив Путіну питання: "У нас буде домашній чемпіонат світу, і вважаю, ми повинні показати максимальний результат. І, звичайно, мені хочеться, щоб ви вплинули на цей результат, на нашу збірну. Яка ваша думка - який результат має показати наша збірна і як повинна виступити на майбутньому чемпіонаті світу?". На що президент Росії відповів: "Валерій, я хотів від вас це почути, а ви спритно м'ячик на мою сторону перекинули".

Після цього Газзаєв заявив: "А я вам можу чесно сказати, що у мене така ж думка, як і у вас, Володимире Володимировичу".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в РФ виступили з курйозною пропозицією після того, як російському боксеру заборонили в'їзд в Україну.