Легендарний італійський футболіст оголосив про завершення кар'єри

Легенда європейського футболу і італійської "Роми" Франческо Тотті заявив, що не буде продовжувати кар'єру гравця і перейде на роботу в своєму рідному клубі.

"Моя глава футболіста закінчена, тепер починається інша важлива глава в ролі директора. Сподіваюся зробити те ж, що я робив на зеленому полі. Футбол був для мене всім - моєю пристрастю, тим, що зачіпало струни в моїй душі. Тепер я починаю з самого початку. Це нова фаза і початок нової пригоди. У мене буде час, щоб втягнутися в клубну структуру і відчути, на якій посаді я буду приносити користь і яка буде мені підходити", - заявив 40-річний Тотті.

Також італієць заявив, що день останнього матчу за "Рому" назавжди залишиться в його пам'яті: "Думаю, ви зрозумієте: я хотів, щоб 28 травня ніколи не закінчувалося. Це був дуже важливий день, дуже значимий і приголомшливий. Це історичний день, який дуже сильно на мене вплинув. Цей день назавжди залишиться зі мною. Складно пояснити всі почуття і емоції, які я відчув у цей день".

Нагадаємо, всю свою кар'єру Тотті провів у "Ромі", за яку дебютував ще в 1992 році. З "Ромою" він один раз вигравав чемпіонат Італії, двічі ставав володарем Кубка Італії і ще два рази - Суперкубка Італії. У складі збірної Італії Тотті ставав чемпіоном світу, а також віце-чемпіоном Європи.

Раніше "Апостроф" опублікував емоційне відео, як Тотті попрощався з "Ромою".