У "Динамо" розповіли, як планують перемагати "Янг Бойз"

Представники київського "Динамо" прокоментували майбутню зустріч з "Янг Бойз" в рамках третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.

"До матчів підходимо в гарному настрої. А головна стратегія на двоматчеве протистояння - це надійна гра в обороні і ефективна - в атаці, що має принести нам успіх", - наводить слова головного тренера "Динамо" Олександра Хацкевича Dynamo.kiev.ua.

"Гру торішнього "Янг Бойз" ми не аналізували, тому що з тих пір команду покинули відразу кілька людей. При цьому принципи побудови гри у нашого суперника залишилися ті ж: організована оборона, довгі передачі, високий форвард, через якого будується вихід з оборони.

Ми вивчали "Янг Бойз" через останні три матчі цієї команди - проти "Сток Сіті", "Бенфіки" і "Базеля". Склад у нашого опонента стабільний. Заміни майже завжди - теж. Команда навчена, зла. Досить важкий суперник", - також зазначив Хацкевич.

"Нас влаштує тільки перемога. Ми постараємося забити якомога більше м'ячів і не дати супернику вразити наші ворота. "Янг Бойз" - хороша команда. Вони небезпечні на контратаках. Також вони мають в своєму розпорядженні забивного нападника, на якого, очевидно, буде багато довгих передач. Ми повинні приділити цьому особливу увагу", - підкреслив захисник киян Тамаш Кадар.

"Апостроф" проведе онлайн-трансляцію матчу "Динамо" - "Янг Бойз" 26 липня.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, де дивитися матч "Динамо" - "Янг Бойз".