Шевченко розповів, чого очікує від матчу з Хорватією

Головний тренер збірної команди України з футболу Андрій Шевченко розповів про те, як готує команду до матчу відбору на ЧС-2018 з Хорватією.

Як відомо, в цій грі українську збірну влаштує тільки перемога. При інших розкладах підопічні Шевченка позбавляються шансів на вихід на світову першість.

"Збірна України підходить до цього матчу у відмінному настрої, ми повністю готові до гри і чекаємо на підтримку наших уболівальників. Також хочу сказати кілька слів про збірну Хорватії: я відчуваю велику повагу до хорватського футболу і до його гравців. І хочу сказати, що це не найкращий розвиток подій для наших двох збірних. У групі наші дві команди показували самий стабільний футбол. Однак для нас не завжди результат був позитивним, і завтра у нас буде практично фінальна гра. Хорвати теж будуть грати на перемогу. Я подивився деякі розклади в турнірній таблиці. Завтра хорвати повинні грати на перемогу, якщо вони зіграють внічию, у них теж практично не буде шансів. Матч буде відкритий, чекаю хороший футбол. Крім того, у нас є хороша новина – вчора тренувався Ярослав Ракицький, завтра він доповнить нашу команду", - розповів Андрій Шевченко.

Читайте також інтерв'ю Шевченка "Апострофу": Андрій Шевченко: Для нас є лише один варіант з Хорватією і Косово.

"Апостроф" проведе онлайн-трансляцію матчу Україна - Хорватія.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що збірна Хорватії змінила головного тренера перед матчем проти України.