Могли забити більше: Шевченко прокоментував перемогу над Словаччиною

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував перемогу над Словаччиною (2:1) в товариському матчі, який пройшов на "Арені Львів".

"Арена Львів" не підвела, футболісти грали з хорошим настроєм і створили достатньо моментів. Могли реалізувати більше. Хотілося б завершити рік на іншій ноті, але будемо радіти і цій перемозі теж, тому що важливо домагатися результату і в таких матчах.

Просив хлопців відпрацювати в цій грі, тому що Словаччина може нам потрапити в відборі. Треба завжди намагатися перемагати, щоб показати свою силу і свій стрижень, і нам сьогодні це вдалося. Задоволений і результатом, і якістю гри. У деяких моментах могли зіграти і краще, але нічого ідеального не буває", - сказав Шевченко в коментарі телеканалу "Футбол 1".

"Оцінюю дебют Коломійця дуже добре, всі вимоги він виконав, пресингував, допомагав захисникам, вбігав в зони. Єдине - не вистачило забитого м'яча. По сьогоднішній грі його обсяг роботи нас повністю влаштував. Ми будемо поступово вводити кожного гравця в збірну, вони повинні ознайомитися з нашою тактикою, стратегією, принципами гри", - також зазначив головний тренер національної команди.

Нагадаємо, "Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Україна - Словаччина.