"Динамо" в результативному матчі програло "Скендербеу": відеоогляд

В Албанії відбувся матч п'ятого туру групової стадії Ліги Європи - "Динамо" грало проти "Скендербеу". Кияни зазнали першої поразки в поточному розіграші ЛЄ.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Скендербеу" - "Динамо".

У першому таймі команди обмінялися голами протягом трьох хвилин. Красиву комбінацію "Динамо" після пасу Морозюка завершив Циганков, але господарі відповіли дальнім ударом Ліляя - м'яч влетів у сітку рикошетом від Хачеріді. Кияни могли забивати в перші 45 хвилин матчу ще раз, але після удару Мораеса м'яч влучив у поперечину.

Після перерви "Скендербеу" зумів забити два швидких голи. Спершу Сове зробив скидку на Аденійі, який з кількох метрів пробив Бущана, а потім Сове забив вже сам - форвард реалізував вихід один на один, обігравши голкіпера. "Динамо" вдалося відіграти один м'яч під кінець зустрічі (відзначився 19-річний Русін), а Кадар міг принести киянам навіть нічию, але після його удару головою м'яч пролетів в декількох сантиметрах від штанги.

"Скендербеу" - "Динамо" - 3:2
Голи: Ліляй, 18, Аденії, 53, Сове, 56 - Циганков, 16, Русін, 90+1

"Скендербеу": Шехі, Вангелі, Радаш, Аліті, Міці, Музака, Османі (Німагі, 70), Ліляй, Гавазай (Таку, 72), Сове (Діта, 90), Аденійі

"Динамо": Бущан, Кендзьора (Русін, 71), Хачеріді, Кадар, Піваріч, Морозюк, Корзун (Шапаренко, 60), Шепелев, Циганков, Бесєдін, Мораес

Попередження: Радаш, Аденійі - Бущан

У паралельному матчі групи В "Партизан" обіграв "Янг Бойз" (2:1). Таким чином, в заключному турі "Динамо" (10 очок після 5 матчів) і "Партизан" (8 очок) в Києві будуть боротися за перше місце в групі.