Не зможе виграти за очками: промоутер дав прогноз на бій Ломаченко - Рігондо

Промоутер чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василя Ломаченка Боб Арум дав свій прогноз на бій українця проти кубинця Гільєрмо Рігондо.

На думку Арума, Рігондо не зможе виграти у Ломаченка за очками.

"Василь не дозволить Рігондо набирати очки. Тому, щоб виграти бій, Рігондо повинен буде діяти більш агресивно, ніж йому цього хотілося б. Коли дивишся бої Рігондо, то бачиш фантастичного бійця, який агресивно накопичує очки, а потім просто добирається до перемоги. Це кубинський стиль. Просто перемога за очками.

У боксерів зі Східної Європи інший стиль. Так що я думаю, це буде дуже хороший бій. Рігондо не зможе перемогти Ломаченка рішенням суддів, і йому доведеться битися протягом усього бою", - сказав Арум в інтерв'ю BoxingScene.

"Рігондо - дуже хороший боєць. Один з найкращих, яких я бачив. Не можна дозволяти йому набирати очки, в іншому випадку перемога дістанеться йому. Але і Ломаченко - не просто відмінний боксер, він найкращий з часів молодого Мохаммеда Алі. Він не поступиться ініціативою в стартових раундах, і Рігондо буде змушений битися весь бій, щоб перемогти. Тому я впевнений, що це буде дуже цікавий поєдинок", - додав промоутер.

Нагадаємо, бій Ломаченко - Рігондо пройде в Нью-Йорку 9 грудня.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Ломаченко провів відкрите тренування перед боєм проти Рігондо.