На полі повинні бути гладіатори: в "Динамо" розповіли про настрій і тактику на матч з "Лаціо"

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич і півзахисник Віталій Буяльський прокоментували майбутню зустріч з "Лаціо" в 1/8 фіналу Ліги Європи.

ЛАЦІО - ДИНАМО: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Слова Хацкевича і Буяльського наводить офіційний сайт "Динамо".

"Якщо ми приїхали в Рим, на поле повинно бути 11 гладіаторів, які будуть здобувати результат", - підкреслив Хацкевич.

"Скільки нападників у нас буде? Шевченко точно не буде (посміхається). Якщо серйозно, то в атаці грає вся команда. Сподіваюся, вперед буде виходити більше гравців, ніж це було з АЕКом", - також зазначив головний тренер "Динамо".

Крім того, Хацкевич відповів на питання про те, чи планує команда зробити подарунок для жінок до 8 березня: "Це буде додатковий стимул. Напевно, і я, і ви багато чого втратили, тому що будете перебувати далеко від своїх коханих. А якщо серйозно, то ця гра нічим не буде відрізнятися від інших".

"З ким із суперників "Динамо" можна порівняти "Лаціо"? Напевно, це "Янг Бойз", оскільки організовано грає в обороні, немає вільних зон, і вони добре вибігають в атаку. Наше завдання - надійно зіграти в обороні і при можливості шукати шанс в контратаці. Ми вже готуємося протягом тижня, є теоретичні заняття, розробляємо певні комбінації. Відсотків на 90 вже визначилися з тактикою", - зазначив напередодні матчу Буяльський.

Матч "Лаціо" - "Динамо" відбудеться 8 березня.

Раніше "Апостроф" опублікував прогноз букмекерів на матч "Лаціо" - "Динамо".