У Росії рекламу ЧС-2018 встановили на тлі розрухи: мережу насмішило фото

16 травня в Telegram-каналі "Мутко проти" опублікували фотографії з Єкатеринбурга, на яких реклама чемпіонату світу з футболу-2018 встановлена біля залізничних шляхами на тлі розрухи.

У повідомленні говорилося, що конструкцію встановили чиновники, та назвали пустир "не найкращим місцем для реклами чемпіонату світу".

Конструкція з логотипом пробула тут кілька днів і 17 травня її прибрали з постаменту. Влада міста стверджує, що символ ЧС-2018 на пустирі встановив один з уболівальників, витративши на це власні гроші.

"Так він вирішив привітати гостей, які приїдуть в Єкатеринбург на чемпіонат світу з футболу ФІФА-2018 цього літа. Ми вдячні йому за такий жест і вітаємо приватні ініціативи вболівальників. На жаль, він не знав, що право на використання офіційної символіки мають лише спонсори, ліцензіати та міста-організатори після узгодження з ФІФА. Тому було прийнято рішення демонтувати інсталяцію", - повідомили влада Єкатеринбурга.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що збірна Англії оригінально представила свій склад на чемпіонат світу з футболу-2018, який пройде в Росії.