Перу приносить удачу: цікава закономірність вказала на майбутнього переможця ЧС-2018

Збірна Франції має високі шанси на те, щоб стати чемпіоном світу-2018. Про це говорить цікава закономірність, пов'язана з участю збірної Перу на чемпіонатах світу.

ФРАНЦІЯ - ХОРВАТІЯ: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Перуанська збірна раніше чотири рази грала на світових першостях (ЧС-2018 став для Перу п'ятим), і кожен раз майбутній чемпіон світу по ходу турніру зустрічався з цією командою.

Так, на ЧС-1930 майбутній чемпіон збірна Уругваю обіграла Перу на груповій стадії (1:0), в 1970 році збірна Бразилії зустрічалася з перуанцями в чвертьфіналі і здобула перемогу з рахунком 4:2, на ЧС-1978 збірна Аргентини розгромила Перу з рахунком 6:0 в рамках другого групового етапу, а ще через чотири роки збірна Італії в своїй групі розійшлася з "біло-червоними" миром (1:1).

Нагадаємо, на чемпіонаті світу-2018 одним з суперників збірної Перу по груповому етапу була збірна Франції. "Трибарвні" здобули мінімальну перемогу - 1:0.

Фінальний матч ЧС-2018, в якому Франція зустрінеться з Хорватією, відбудеться в Москві 15 липня.

СПЕЦПРОЕКТ ЧЕМПІОНАТ СВІТУ-2018: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ МАТЧІВ

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що влада Хорватії влаштувала оригінальний флешмоб перед матчем своєї збірної в фіналі ЧС-2018.