Чехія - Україна: прогнози фахівців на матч Ліги націй

У матчі першого туру Ліги націй збірна України на виїзді зіграє з Чехією. Поєдинок відбудеться сьогодні, 6 вересня і розпочнеться о 21:45.

ЧЕХІЯ - УКРАЇНА: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Прогнозами на результат матчу поділилися відомі українські фахівці.

Екс-воротар "Шахтаря" Юрій Вірт вважає, що матч закінчиться внічию з рахунком 1:1.

"Новий турнір, нові надії, нові сподівання. Олімпійський принцип "Головне - не перемога, а участь", впевнений, не для нас. Потрібно вигравати групу, щоб піднятися вище. Від вдалого старту багато буде залежати. Чехія - суперник не з легких, доведеться неабияк потрудитися, щоб здобути перемогу. Але мені здається, буде нічия. Ставлю на 1:1", - цитує Вірта Footboom.

Екс-гравець збірної України Марко Девіч вважає, що матч з Чехією буде складним, але не вважає суперника фаворитом.

"Я зі збірною Чехією грав один раз, на жаль, тоді програли. Тоді залишилося враження, що це чіпка команда. Було дуже складно грати проти них. Тоді у команди добре працювала система виходу з оборони в атаку. Я не вважаю, що збірна Чехії - фаворит. Збірна України не повинна вважати себе другим або третім номером. У нашої команди є всі шанси, щоб посісти перше місце", - наводить слова Девіча телеканал "Футбол".

Відомий коментатор Роберто Моралес вірить, що у збірної України є шанс здобути перемогу.

"Ми дуже умовно уявляємо собі силу збірної Чехії - хоча так само можна сказати і про збірну України. Певною мірою можна порівняти гру чехів з тим, що ми бачили у виконанні "Славії". Це досить проста гра, нехай і збірна України не може похвалитися різноманітними комбінаціями. Але у нас є більш індивідуально сильні футболісти. з чехами потрібно боротися за перемогу, тому я ставлю на Україну з форою 0", - заявив Моралес в інтерв'ю FootBoom.

Колишній наставник "Волині" Віталій Кварцяний прогнозує нічию в матчі Чехія - Україна.

"Думаю, що Чехія на правах господарів буде більше грати першим номером, при цьому в України будуть хороші шанси на результативні контратаки. У складі нашого суперника зараз немає таких "веселих" футболістів, як Карел Поборськи, Павел Недвед, Томаш Росіцкі ...

Також, на мій погляд, наш другий суперник - збірна Словаччини зараз виглядає краще чехів. Але розслаблятися все одно не варто, з огляду на труднощі з якими збірна України зіткнулася перед дебютом в Лізі націй - травми гравців, відсутність стабільної ігрової практики у лідерів, думаю, прийнятним результатом стане нічия. На мій погляд, рахунок буде 1:1", - цитує Кварцяного Footboom.

Раніше "Апостроф" публікував очікування Андрія Шевченка перед матчем Чехія - Україна.