З почином: Ярмоленко врятував свого тренера від відставки

Український нападник "Вест Гема" Андрій Ярмоленко відзначився дублем у матчі п'ятого туру чемпіонату Англії проти "Евертона", який завершився з рахунком 3:1 на користь його команди. Ці голи стали першими для Ярмоленко за лондонський клуб.

Рахунок був відкритий на початку матчу. Арнаутович втік до воріт і ідеально виклав м'яч Ярмоленко, який точно пробив з близької відстані - 0:1. В середині тайму Ярмоленко в своєму стилі змістився з флангу, обіграв двох суперників і потужно вистрілив в дальній кут - 0:2. В кінці першої половини Сігурдссон відмінним ударом головою скоротив розрив в рахунку - 1:2. Втім, у другому таймі Арнаутович встановив остаточний рахунок - 1:3.

Ця перемога стала першою для "Вест Хема" після чотирьох поспіль поразок на старті сезону і, можливо, врятувала від відставки головного тренера Мануеля Пеллегріні.

"Евертон" - "Вест Гем" - 1:3 (1:2)

Голи: Сігурдссон (45) - Ярмоленко (11, 31), Арнаутович (61)

"Евертон": Пікфорд, Холгейт, Дінь, Кенні, Зума, Гуйє, Шнайдерлін (Бернард, 44), Сігурдссон, Уолкотт (Лукман, 77), Келверт-Льюїн, Тосун (Ньяссе, 69).

"Вест Гем": Фабіаньскі, Діоп, Бальбуена, Масуаку, Райс, Феліпе Андерсон, Нобл (Санчес, 71), Арнаутович (Антоніо, 64), Обіанг, Ярмоленко (Снодграсс, 82), Сабалета.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Ярмоленко приніс перемогу збірної України в Лізі націй.