Англійський топ-клуб здобув важливу перемогу в драматичному матчі Ліги чемпіонів: відеоогляд

Англійський "Тоттенхем" в матчі четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів обіграв нідерландський ПСВ з рахунком 2:1.

Матч в Англії почався точно не за сценарієм місцевої команди. Вже на другій хвилині зустрічі після подачі з кутового гості вийшли вперед - відзначився Де Йонг. Після пропущеного м'яча господарі поля активізувалися, але зрівняти рахунок змогли лише в середині другого тайму, коли дальнім пострілом відзначився Харрі Кейн. Той же Кейн поставив крапку в матчі на 89-й хвилині зустрічі. Лідер атак "Тоттенхема" пробив з кута штрафного і м'яч після рикошету залетів у ворота.

Після чотирьох турів "шпори" набрали чотири очки і зберігають шанси на вихід в плей-офф. У ПСВ один бал і нідерландський клуб точно залишився без путівки в наступну стадію турніру.

"Тоттенхем" - ПСВ 2:1

Голи: Кейн, 78, 89 - де Йонг, 2

"Тоттенхем": Гассаніга, Орье (Тріппьєр), Альдервейрельд, Санчес, Девіс, Уінкс, Аллі, Еріксен, Сон (Льоренте, 75), Кейн, Лукас (Ламела, 62)

ПСВ: Зут, Дамфріс, Швааб, Віргевер, Ангелиньо, Росаріо, Хендрікс, Перейро (Мален, 73), Лосано, Де Йонг (Сэйнсбері, 81), Бергвейн (Гуттьєрес, 86)

Попередження: Сон - Лосано, Швааб.