Легендарний футболіст оголосив про завершення своєї яскравої кар'єри: опубліковано фото

Відомий івуарійський нападаючий Дідьє Дрогба оголосив про завершення футбольної кар'єри.

Форвард виклав пост в Instagram, прикріпивши фотографію початку своєї кар'єри.

"Дивлячись на це фото, і розмірковуючи про 20 років своєї кар'єри, я неймовірно пишаюся. Справа навіть не в моїх титулах, а в тому, якою людиною я став.

Якщо хтось говорить тобі, що твої мрії нездійсненні, просто подякуй йому і продовжуй працювати, щоб вони стали реальними.

Я вдячний всім гравцям, тренерам, командам і фанатам, які були в моїй кар'єрі. Також я хочу подякувати своєї родині, яка була моєю персональною командою, яка підтримувала мене в моменти тріумфів і падінь. Я з нетерпінням чекаю наступну главу. Сподіваюся, що Бог благословить мене також, як і під час футбольної кар'єри", - написав Дрогба.

40-річний Дрогба за свою кар'єру виступав за "Ле Ман", "Генгам", "Марсель", "Челсі", "Шанхай Шеньхуа", "Галатасарай", знову "Челсі", "Монреаль Імпакт" і "Фенікс Райзінг". Чотириразовий чемпіон Англії, чемпіон Туреччини, чотирикратний володар Кубка Англії, переможець Ліги чемпіонів. У 2007 році претендував на звання найкращого футболіста світу, але зайняв в голосуванні четверте місце. Двічі ставав найкращим бомбардиром англійської Прем'єр-ліги за підсумками сезону.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що знаменитий німецький півзахисник Бастіан Швайнштайгер завершив кар'єру.