Ліга чемпіонів: "Ліверпуль" шокував "Баварію" і вийшов у чвертьфінал

В Мюнхені відбувся матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому місцева "Баварія" приймала англійський "Ліверпуль". Зустріч завершилася перемогою гостей з рахунком 3:1. У першому матчі була зафіксована нульова нічия.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Баварія" - "Ліверпуль".

Англійці не розглядалися як фаворити протистояння і вже з перших хвилин "Баварія" грала першим номером. Незважаючи на це, саме гості зуміли забити першими. На 26-й хвилині Мане отримав м'яч у штрафному суперника і, скориставшись помилкою Нойєра, відправив м'яч у сітку воріт. За кілька хвилин до перерви Матіп відправив м'яч у сітку своїх воріт і подарував "Баварії" надію на успіх.

Плани мюнхенців впали на 69-й хвилині, коли після кутового відзначився Ван Дейк, а незадовго до фінального свистка Мане оформив дубль.

"Ліверпуль" став четвертим англійським клубом у чвертьфіналі Ліги чемпіонів.

БАВАРІЯ - ЛІВЕРПУЛЬ: ВІДЕО ГОЛІВ

Баварія - Ліверпуль 1:3

Голи: Матіп, 39 - Мане, 26, 84, Ван Дейк, 69

Баварія: Нойер, Рафінья, Зюле, Хуммельс, Алаба, Мартінес (Горецка, 72), Хамес (Санчеш, 79), Алькантара, Гнабрі, Левандовскі, Рібері (Коман, 61).

Ліверпуль: Алиссон, Александер-Арнольд, Матіп, Ван Дейк, Робертсон, Мілнер (Лаллана, 87), Хендерсон (Фабіньо, 13), Вейналдум, Салах, Фірміно (Ориг, 83), Мане.

Попередження: Тіаго, Санчеш - Фабіньо, Матіп, Робертсон.