Посадив на свисток: президент "Динамо" голосно розкритикував суддю матчу з "Шахтарем"

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розкритикував арбітра Віталія Романова, який працював на матчі 25-го туру чемпіонату України з донецьким "Шахтарем" (0:0).

Слова Суркіса призводить клубний телеканал "Динамо".

"Повинно було бути ідеальне суддівство, якого не було. Я не кажу, що підсуджували "Динамо" або "Шахтаря". Суддя просто не вміє судити. Йому потрібно покласти свисток і сказати "я не вмію чи не хочу, або не буду судити Класико". Той суддя, який працював в Кубку, професор в порівнянні з цим суддею. Можна давати людям картки, можна виганяти людей з поля, але давати грати в футбол. Він посадив у другому таймі команди на свисток і просто не давав грати. А люди прийшли подивитися футбол, а не дивитися, як він бігає і свистить. "Динамо" сьогодні не виграло. Але я вважаю, що ми на рівні "Шахтаря", який прагне бути чемпіоном, і нічим їм не поступалися взагалі", - сказав Суркіс.

Нагадаємо, що в цій зустрічі у ворота "Динамо" був призначений пенальті на 95-й хвилині, але форвард "Шахтаря" Жуніор Мораес не зміг переграти голкіпера киян Дениса Бойко.

Таким чином, відрив "Шахтаря" від "Динамо" зберігся незмінним - сім очок за сім турів до закінчення чемпіонату.

Раніше "Апостроф" публікував реакцію уболівальників на матч "Динамо" - "Шахтар".