"Динамо" зганьбилося в матчі з однією з найгірших команд чемпіонату України: відеоогляд

У матчі 12-го туру чемпіонату України київське "Динамо" зіграло внічию з львівськими "Карпатами" з рахунком 1:1. Зустріч відбулася в Києві на стадіоні "Олімпійський".

У першому таймі кияни практично постійно володіли м'ячем, але до небезпечних моментів справа майже не доходила. Більш того, відзначитися могли гості, але Бущан відбив удар Вакуленко з близької відстані.

У перерві в складі "Динамо" відбулися дві заміни і господарі полетіли вперед. На 49-й хвилині Циганков увірвався в штрафний і викотив м'яч під удар Вербичу, який не схибив з близької відстані. На хвилі успіху кияни продовжили атакувати і створили ще кілька небезпечних моментів. Ближче всіх до голу був Шапаренко, але його удар зі штрафного прийшовся в поперечину. У кінцівці зустрічі гості несподівано зрівняли рахунок. Бойчук, який вийшов на заміну, прострілив уздовж воріт, м'яч потрапив в Шабанова і відскочив у сітку. У компенсований час Кудрик, можливо, витягнув м'яч після удару Вербича з-за лінії воріт, але арбітр не зафіксував взяття воріт.

Таким чином, "Карпати", які до матчу займали передостаннє місце в турнірній таблиці, піднялися на 10-ю позицію. "Динамо" залишилося на 2-му місці.

"Динамо" - "Карпати" - 1:1 (0:0)

Голи: Вербич (49) - Шабанов (85, автогол)

"Динамо": Бущан, Миколенко, Шабанов, Попов, Шапаренко, Гармаш (Шепелєв, 79), Сидорчук, Караваєв, Циганков, Родрігеш (Вербич, 46), Фран Сіль (Бесєдін, 46).

"Карпати": Кудрик, Веремієнко, Мартінс, Халль, Вакуленко, Кльоц (Бойчук, 83), Ді Франко, Назарин, Лоренцен (Гуцуляк, 46), Лях (Понд, 73), Жоао Діого.

Попередження: Сидорчук (39), Попов (65), Ді Франко (81), Халль (90).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ