Готовий битися прямо зараз: Усик кинув виклик британському чемпіону світу

Український боксер Олександр Усик заявив, що він хоче провести бій з одним з лідерів суперважкої ваги (понад 90,7 кг) британцем Ентоні Джошуа.

Про це українець повідомив в інтерв'ю польському виданню Przegląd Sportowy.

"Я люблю бокс. Якщо я довго не виходжу в ринг, то починаю нудьгувати. Деякі з так званих експертів говорять, що я не є важковаговиком і мені потрібно було залишатися в першій важкій вазі. Але якби я слухав всіх, то не став би тим спортсменом, яким є. Я готовий битися з Джошуа прямо зараз. Мій наступний бій буде з Чісорою, а потім я хочу вийти в ринг з Ентоні. Саме так і буде", - сказав Усик.

30-річний Джошуа є суперчемпіоном світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), чемпіоном світу за версіями Міжнародної боксерської федерації (IBF) і Всесвітньої боксерської організації (WBO). За свою кар'єру він провів 24 бої, в яких здобув 23 перемоги при одній поразці.

33-річний Усик раніше був абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі, але відмовився від титулів заради переходу в надважкий дивізіон. На рахунку українця 17 перемог в 17 боях на професійному рингу.

Раніше повідомлялося, що російський чемпіон світу хоче провести бій з Усиком.