Я був проти: президент "Динамо" зробив заяву про оренду домашнього стадіону "Шахтарем"

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс поділився думкою про те, що його команді доводиться ділити стадіон "Олімпійський" з донецьким "Шахтарем", який орендує арену для проведення матчів.

Про це функціонер розповів в інтерв'ю виданню "Гордон".

"У мене є мрія, щоб донецький "Шахтар" поїхав у свій регіон. Але мене звинувачують, наприклад, що "Шахтар" сьогодні грає в Києві і я нібито дав можливість використовувати їм центральний стадіон. Я нічого нікому не давав! Як президент клубу я був, природно, проти. Але люди виявилися не вдома. Тим більше стадіон належить державі. В таких речах - дурних, нерозумних - не треба нас звинувачувати, що я комусь щось ... Розумію, якби я пустив донецький "Шахтар" грати на нашому динамівському стадіоні, і грали б там і ми, і вони, - мене можна було б в цьому звинуватити. Але звинуватити в тому, що вони грають на державному стадіоні, підписали договір ... Це смішно, просто смішно", - сказав Суркіс.

"Шахтар" почав проводити домашні матчі на "Олімпійському" з травня 2020 року. Влітку донецький клуб домовився про продовження оренди стадіону до кінця нинішнього сезону.

Після 13 турів "Динамо" лідирує в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. "Шахтар" посідає друге місце з відставанням в одне очко.

Раніше повідомлялося, що Ігор Суркіс голосно розкритикував роботу арбітрів в матчах української Прем'єр-ліги.