"Ліверпуль" здобув яскраву перемогу над "шпорами" в чемпіонаті Англії: відеоогляд

У матчі 20-го туру чемпіонату Англії "Тоттенгем" на своєму полі програв "Ліверпулю" з рахунком 1:3. Зустріч відбулася в Лондоні на стадіоні "Тоттенгем Готспур".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Тоттенгем" - "Ліверпуль".

Вже на другій хвилині рахунок міг відкрити Мане, але сенегалець з 10 метрів пробив вище воріт. Через пару хвилин Сон Хин Мін вийшов сам на сам і вразив ворота "Ліверпуля". Втім, арбітр відмінив гол через офсайд у корейця. В середині тайму відмінні момент мав Мане, але з близької відстані відправив м'яч прямо в руки Льорісу. Рахунок був відкритий перед самим свистком на перерву. Мане отримав пас в штрафному, прострілив уздовж воріт і Фірміно вразив порожні ворота.

На початку другої половини Салах не реалізував прекрасний момент, пробивши повз ворота з близької відстані. Через хвилину Мане завдав удар з кута штрафного, Льоріс відбив удар, але Александер-Арнольд добив м'яч з близької відстані. Через пару хвилин розрив в рахунку скоротив Хейбьєрг, якому вдався відмінний удар здалеку. На 56-й хвилині Салах вразив ворота "Тоттенгема", але гол був відмінений через гру рукою Фірміно на початку гольовий атаки. В середині тайму третій гол забив Мане, який скористався помилкою Родона.

Завдяки перемозі "Ліверпуль" вийшов на четверте місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги. "Тоттенгем" залишився на шостій позиції.

"Тоттенгем" - "Ліверпуль" - 1:3 (0:1)

Голи: Хейбьєрг (49) - Фірміно (45+4), Александер-Арнольд (47), Мане (65)

"Тоттенгем": Льоріс, Ор'є (Уїнкс, 46), Доерті, Родон, Дайєр, Бергвейн, Ндомбеле, Сон Хин Мін, Хейбьєрг, Девіс, Кейн (Ламела, 46).

"Ліверпуль": Аліссон, Робертсон, Матіп (Філліпс, 46), Александер-Арнолд, Гендерсон, Тіаго Алькантара, Мілнер, Салах, Вейналдум, Мане, Фірміно.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ