RU  UA

Барселона - Динамо: реванш чи продовження серії

Поквитатися за серію поразок. Сьогодні Київське "Динамо" має шанс у Лізі чемпіонів перервати 4-матчеву програшну серію проти "Барселони".

У кого кращі перспективи, враховуючи, що іспанська команда переживає спад через кадрові втрати та негативні результати? Подробиці дізнавайтеся у сюжеті Апостроф News.

19:45. Камп Ноу. Барселона - Динамо

Каталонський красень-стадіон бачив становлення Мессі та сотні перемог зіркової "Барселони". Минулого року "синьо-гранатові" тут перемогли "Динамо" з рахунком 2:1. А потім на виїзді забили ще чотири сухих голи. Але цього літа Мессі пішов, а клуб потрапив під пресинг уболівальників за невдалі результати. Мовляв, "Барса" вже не та.

"Зараз їм буде набагато важче, тому що вони не в найкращому становищі. Але і нам потрібно брати свої очки і проходити далі", - сказав на передматчевій прес-конференції один з лідерів "Динамо" Віталій Буяльський.

Зазначимо, що аби сподіватися на вихід із групи, каталонцям, як і киянам, потрібна лише перемога. За два тури "Барселона" не набрала ще жодного очка і не забила жодного м'яча.

"Нам потрібно покращити багато речей, зокрема у роботі без м’яча. Маємо діяти більш агресивно. Досвідчені гравці повинні бути прикладом для молоді у таких матчах. Неможливо вимагати від нас виграти Лігу чемпіонів, зважаючи на рівень інших команд", - сказав перед грою керманич "Барселони" Рональд Куман.

А от іспанська преса звертає увагу на переваги киян. Головною небезпекою в атаці називають Віктора Циганкова. Футболіст має гольовий досвід на "Камп Ноу". У середній лінії виділяють Віталія Буяльського. А в обороні іспанці найбільше остерігаються Іллю Забарного. Серед сильних сторін називають і досвід наставника біло-синіх Мірчі Луческу. А головне - відсутність тиску на "Динамо", на відміну від каталонців.

Попри це за всю історію протистоянь "Динамо" перемагало "Барселону" лише тричі - один раз у 93-му і двічі у 97-му. Вісім разів сильнішими виявлялись каталонці.