Ломаченко перед боєм з Хейні назвали му*аком

Сергій Городнічов, який раніше входив до тренерського штабу Володимира Кличка, розкритикував боксера Василя Ломаченка та назвав його "муд*ком".

Свою думку Сергій Городнічов висловив напередодні бою Хейні-Ломаченко, який відбудеться у ніч із 20 на 21 травня.

Колишній тренер Володимира Кличка обурився тим, що Василь Ломаченко на прес-конференції не уточнив, на честь якої країни присвячує свій наступний бій. На думку Городнічова, подібна позиція не може бути прийнятною, доки триває повномасштабна війна та гинуть українці .

Читайте також: "Православна груша" Ломаченко птрапив у кадр із затятим агресором: фото

"Подивився прес-конференцію Ломаченка - Хейні. Вася - муд*к, перепрошую за висловлення. Не міг сказати, за яку країну боксує, якій країні бій присвячує. Я присвячую бій країні. Якій країні? Вася, ти ж українець, вірно? Так скажи. Потім почав про Бога говорити. Людей віруючих не ображаю, питань немає. Але хто воює? За допомогою чого? Зброя, окопи. Пацани гинуть за що? Вася, ти, звичайно, відстій" , - додав екстренер Кличка.

Зазначимо, що бій Хейні-Ломаченко безкоштовно транслюватиметься в Україні. Основний кард вечора боксу у Лас-Вегасі розпочнеться 21 травня о 03:00, а головний поєдинок заплановано на 06:00 за київським часом. На кону стоятимуть титули чемпіона світу за версіями WBC, WBA Super, IBF та WBO у легкій вазі, якими володіє 24-річний Хейні.

Раніше ми розповідали, що Ломаченко відреагував на обстріл Одеської області та нарвався на жорсткий хейт фанатів.

Вас може зацікавити:

На черзі Ломаченко? Американський боксер став абсолютним чемпіоном світу: відео

Ломаченко побив непереможного американця, попереду бій за абсолют

Усик зізнався, де знаходиться Ломаченко