RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Пропагандист Путіна зганьбився непристойним віршем у прямому ефірі: опубліковано відео

Один з головних пропагандистів Кремля, одіозний російський телеведучий Дмитро Кисельов в ефірі телеканалу Росія прочитав непристойний вірш про президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана.

Авторство, за словами Кисельова, нібито належить британському політику, екс-мерові Лондона Борису Джонсону, якого Кисельов кілька разів назвав "ексцентриком".

Пропагандист заявив, що вірш вже став "крилатим" у Великобританії, і запевнив, що його дослівно переклали в російському інтернеті.

"З переходом від амфібрахія, до типового для лімерика анапесту з поверненням в кінці знову до амфібрахію. Точно як у автора", - розповів Кисельов.

Він запевнив, що автор володіє і "мовою Шекспіра, і більш просторічними формами, навіть відвертим вульгаризмом". Кисельов сказав, що прочитає вірш повністю, щоб "передати гостроту політичної боротьби у Великобританії".

Один озабоченный турок

Все время дрочил свой окурок

Пока ранней весной

Не слюбился с козой

Без всяких прелюдий придурок

"До речі, легко запам'ятовується, просто чіпляє вашу пам'ять", - заявив Кисельов.

Коротка версія

Повна версія

Нагадаємо, Росія і Туреччина переживають загострення у відносинах. Туреччина жорстко виступила проти агресії РФ в Україні та утисків кримських татар. Під час бойових дій в Сирії Туреччина також збила літак РФ, який порушив повітряний простір країни. У відповідь РФ ввела економічні санкції проти Туреччини.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилося відео з ефіру французького телеканалу Canal+, який показав як російський телеканал Росія 24 відверто бреше в ефірі - видає протести у Франції проти нового закону про працю за марш євроскептиків, перебріхує слова спікерів і спотворює інші події.