RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У В'єтнамі вбили українців

Міністерство закордонних справ повідомило, що у В'єтнамі були виявлені тіла двох громадян України за ознаками насильницької смерті.

Про це розповіла радник департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ Орест Старак, передають Українські Новини.

"У нас є інформація від нашого консула у В'єтнамі про те, що двох громадян України знайшли мертвими у В'єтнамі. За попередньою інформацією, померлі були знайдені в місті Нья Чанг з ознаками насильницької смерті", — сказала вона.

На даний момент ведеться поліцейське розслідування.

При цьому Старак не повідомила причину перебування українців у В'єтнамі, а також наявність друзів і родичів загиблих.

"Посольство отримало повідомлення від ритуальної компанії про смерть двох громадян України, і зараз тільки очікується офіційне повідомлення від представників правоохоронних органів", — додала представник МЗС.

За її словами, в українців були паспорти громадян України для виїзду за кордон.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що українців (чоловіка і жінку) виявили в триповерховому будинку сусіди, відчувши неприємний запах.

Як повідомляє місцеве видання thanhniennews.com, двоє загиблих — 43-річний Едуард Пащенко та 35-річна Зоряна Жукова. За інформацією видання загиблих українців не бачили кілька днів. Чоловіка знайшли на дивані на першому поверсі, а тіло жінки - в туалеті на другому поверсі. На обох тілах видно численні травми.

Сусіди повідомили, що українці жили й мали бізнес в орендованому будинку більше року.

Як повідомляв "Апостроф", у Польщі в дорожньо-транспортній пригоді 15 квітня загинули четверо громадян України.