RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Стало відомо про нові втрати Путіна в Сирії

У Сирії загинув російський морський піхотинець Андрій Тимошенків.

Про це повідомляє новинний сайт Клопс.ру, посилаючись на родичів і товаришів по службі військовослужбовця.

Відзначається, що Тимошенків проходив службу за контрактом. також стало відомо, що в ході зіткнення постраждали ще четверо військовослужбовців.

За даними російського видання, у Тимошенкова залишилися дружина і маленька дочка. За словами товаришів по службі, на яких посилаються журналісти, Тимошенків повинен був повернутися додому приблизно через тиждень після тримісячного відрядження.

За даними групи незалежних розслідувачів збройних конфліктів CIT, інформація про загиблого з'явилася в соціальних мережах напередодні, 18 червня. "Товариші по службі зазначили, що Тимошенків служив у першій десантно-штурмової роти 336 бригади західного військового округу і загинув 17 червня, в п'ятницю", — уточнює голова CIT Руслан Левієв. Крім того, він відзначає, що в соціальних мережах з'явилося відео, на якому, ймовірно, відображено момент загибелі Тимошенков. Як стверджують товариші по службі загиблого, морський піхотинець отримав поранення в результаті атаки терориста-смертника.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явився відеозапис підриву смертником автомобіля в Сирії у районі Пальміри. На відео зображений автомобіль, на якому смертник під'їхав до позицій сирійських військових. За даними видання AMIN, атака терориста — частина контрнаступу IГIЛ на Пальміру.