RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Росії уїдливо сприйняли звістку про нібито поступку Ердогана Путіну

Росіяни, які підтримують політику президента Володимира Путіна, скептично сприйняли звістку про те, що Туреччина готова відшкодувати Росії збиток за літак Су-24, який восени минулого року був збитий в турецькому небі за порушення повітряного простору країни.

Про це свідчать коментарі на російському інформаційному ресурсі РИА Новости.

"Ердоган! Як громадянин Туреччини, який живе 13 років в Росії і не вважає вас своїм президентом, хочу вас запитати! Чого ви так довго чекали? Де тепер ваша гордість? Якщо ви не хотіли збити, тоді чому ж одразу не вибачилися? Вибачитися дуже мудрий вчинок, але це якщо вчасно .Зараз просто виглядає, що діватися нікуди, і вже давай вибачте! Йдіть, будь ласка, з Туреччини! Ви не вмієте керувати. Нам соромно за вас про націю говорити. Ататюрк нам не таку Туреччину залишив. Між Росією і Туреччиною були дуже хороші відношення тільки під час Ататюрка. Навіть якщо б не Росія, ми б війну незалежності не виграли б. А тут ви їхній літак збили. Треба літак Америки збити. Вороги вони! Якщо ви не знаєте, я скажу. Росіянам роби добро і спокійно спину відвертай, вони бити не будуть, а якщо ти за спину вдариш, ой-ой-ой! Це пробачити складно! А американцям роби або не роби добро, так як ми для них г....о (вони так вважають), вони все одно вдарять у спину! Тільки ніхто цього не хоче змінювати, крім Путіна, допоможіть йому, він намагається рятувати від цього капіталізму, але всі його кидають. Але все одно, він всіх на місце поставив, але ви досі не зрозуміли. Вбили туризм у Туреччині, тероризм у Туреччині, люди один одного вбивають, маніяки з'явилися, ЄС нас не вважає людиною. Сусідів не залишилися, економіка ніхто не розуміє куди йде, та що ж таке!" — пише користувач з ніком erserdizmen.

"Повертатися до колишніх відносин з Туреччиною для нас смертельно небезпечно. Це наш затятий історичний ворог, який приймає образ друга залежно від обставин. Так, за останні 25 рокiв Туреччина казково розбагатіла за рахунок Росії, потім все втратила, а тепер знову прикидається "людиною". А ви згадайте, як Ердоган гавкав на нас одразу після збитого літака. Це вовк в овечій шкурі", — заявляє користувач Володимир Гребцов.

Як повідомляв "Апостроф", прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков повідомив, що президент Туреччини Реджеп Ердоган висловив жаль і приніс вибачення за збитий восени 2015 року російський літак. Але фахівці спростували інформацію, що в листі Ердогана йшлося про вибачення перед Путіним.