RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Арешт сина Черновецького спровокував скандал у Вірменії

Скандал з арештом сина екс-мера Києва Леоніда Черновецького – Степана – і господаря одного з найбільш розкішних ресторанів у Барселоні "Юбарі" Армана Маіляна доповнився новими деталями про причетність до відмивання грошей людей, близьких до керівництва Вірменії.

Про це повідомляє "Вести" з посиланням на вірменське видання "Айкакак жаманак".

"За підозрою у відмиванні грошей заарештований вірменський підприємець Арман Маілян, житель Вірменії і уродженець Аштарака. Цей невідомий широкій вірменській громадськості підприємець перебуває в тісних зв'язках з високопоставленими чиновниками Вірменії", — наголошують ЗМІ.

За інформацією журналістів, Маілян має близькі стосунки з сім'єю прем'єр-міністра Вірменії Овіка Абрамяна, а його син Аргам Абрамян є хрещеним дітей Армана Маіляна.

"Аргам і Арман зустрічаються досить часто як у Барселоні, так і в Єревані, — повідомляється в статті. — Але зв'язки підприємця з вірменської елітою не закінчуються на цьому. Якщо який-небудь чиновник має намір придбати нерухомість в Іспанії, турботи про це бере на себе саме Арман", - підсумували ЗМІ.

Як повідомляв "Апостроф", Леонід Черновецький пообіцяв судові позови до поліції та ЗМІ Іспанії через затримання його сина Степана.