RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У Обами дали прогноз щодо повернення Криму

Координатор з питань санкційної політики проти Росії в Держдепартаменті США, колишній посол у Польщі Деніел Фрід заявив, що в середньостроковій перспективі неможливо знову приєднати Крим до України і на це потрібно значно більше часу.

Про це він сказав в бесіді з журналістами, передає "Радіо Польща".

Фрід назвав кримське питання одним з найбільш суперечливих і важких. На його думку, щодо РФ потрібно дотримуватися жорсткої позиції і зберегти всі санкції.

"Хоч один сказав відверту правду вголос, а то тут українські дипломати та політики пудрять 40 мільйонному населенню мізки обіцянками", Нам нікуди спішити... "Хай побільшає там каміння з неба", "А хто Америці заважає вирішити питання з *уйлом кардинально вже завтра і не витрачатися на середньострокову перспективу. Папа Римський заважає", "Від'єднали за місяць, а приєднувати за довгі роки, мабуть ніхто і не висловлює особливого бажання", - пишуть люди в коментарях до новини на сайті українського видання "Цензор.нет".

Як повідомляв "Апостроф", політтехнолог Тарас Березовець висловився про те, чому президент РФ Володимир Путін заявив нещодавно, що питання територіальної приналежності окупованого Криму є закритим.