RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Порошенка жорстко відповіли на заяву РФ про "візовий геноцид" жителів окупованого Криму

У групі "Інформаційні війська України", створеної при Міністерстві інформаційної політики кума президента України Юрія Стеця, відповіли на гучну заяву представника російського МЗС, який звинуватив Захід у "візовому геноцидi" жителів окупованого Криму.

Таку заяву зробив заступник міністра закордонних справ Росії Олексій Мєшков в ході свого виступу на консультаціях полiтдиректорiв Росія-ЄС в Брюсселі.

Він заявив, що країни, що входять до ЄС, відмовляються видавати кримчанам візи за російськими "паспортами". За його словами, жителів окупованого півострова зробили заручниками політичної ситуації.

"Виявляється, що заборона на в'їзд в країну за ніким не визнаним папірцем — це "геноцид". З таким же уcпiхом можна подати в посольство рулон туалетного паперу і кричати про "геноцид" після відмови прийняти цей рулон в якості "документа", — пишуть у цьому Twitter.

В Інформаційних військах України підкреслили, що юридична сила кримського "паспорта РФ" і рулона туалетного паперу однакова.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії виник шалений ажіотаж навколо ракетних випробувань, які Україна проводить біля анексованого Криму.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ Тема: Крым
Теги: