RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

​У США сталася сенсація відразу на трьох топ-конкурсах краси: фото переможниць

У США вперше в історії переможницями всіх трьох головних конкурсів краси - "Міс США", "Міс Америка" і "Міс Тінейджер США" - стали темношкірі конкурсантки.

Про це повідомляє CNN, публікуючи фото переможниць.

Титул "Міс США - 2019" 3 травня отримала 27-річна юристка з Північної Кароліни Чеслі Кріст. Вона займається захистом прав ув'язнених на благодійній основі. Тепер Кріст представлятиме США на конкурсі "Міс Всесвіт".

У вересні переможницею конкурсу "Міс Америка", який вперше проходив без дефіле в купальниках, стала 25-річна Ниа Франклін з Нью-Йорка. "Міс Тінейджер" в квітні була визнана 18-річна Кейлі Герріс з Коннектикуту, яка планує стати травматологом.

Найстаріший американський конкурс краси - "Міс Америка" - проводиться з 1921 року, темношкірим жінкам було заборонено брати участь в ньому до 1940-х років (першої в 1970 році стала Шеріл Браун). Перша темношкіра переможниця конкурсу, Ванесса Вільямс (1983 рік), була змушена відмовитися від корони через публікацію інтимних фотографій. З тих пір титули "Міс Америка" і "Міс США" отримали більше десяти темношкірих учасниць.

Як повідомляв "Апостроф", 1 травня студентки Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського взяли участь в конкурсі краси, що стало однією з головних тем для обговорення в соціальних мережах.