RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Де відпочити під час епідемії коронавірусу: названо найбезпечніші напрямки в Європі

У топ-20 найбільш безпечних з точки зору можливості зараження коронавірусом туристичних напрямків потрапили міста в Грузії, Хорватії та Португалії.

Відповідний рейтинг було складено та опубліковано впливовим туристичним ресурсом European Best Destinations.

Укладачі рейтингу оцінювали, як реалізовані заходи безпеки в плані гігієни в житлових приміщеннях, ресторанах і магазинах, а також такі заходи, як заміна фільтрів кондиціонування повітря між кожним перебуванням мандрівника, наявність масок і соціальне дистанціювання. Крім того, враховувалася близькість до лікарень і кількість лікарняних ліжок на одного жителя.

Топ-20 найбільш безпечних напрямків в Європі виглядає так: 1. Тбілісі (Грузія). 2. Корфу (Греція). 3. Цавтат (Хорватія). 4. Азорські острови (Португалія). 5. Превеза (Греція). 6. Алентежу (Португалія). 7. Батумі (Грузія). 8. Загреб (Хорватія). 9. Алгарве (Португалія). 10. Сібіу (Румунія). 11. Котор (Чорногорія). 12. Рієка (Хорватія). 13. Варшава (Польща). 14. Відень (Австрія). 15. Бохинь (Словенія). 16. Мальта. 17. Гданськ (Польща). 18. Вільнюс (Литва). 19. Рига (Латвія). 20. Дика тайга (Фінляндія).

Як раніше повідомляв "Апостроф", після пом'якшення або ж повного скасування карантину українці зможуть знову відпочивати за кордоном, але умови вже будуть іншими, що обумовлено і вимогами епідеміологічної безпеки, і політикою турагентств.