RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

​У Британії через коронавірус доведеться обирати, які заклади відкрити - бари або школи

У Британії показники захворюваності Covid-19 дозволяють відкрити в країні лише один тип закладів. Доведеться вибирати між пабами, барами, клубами або іншими розважальними закладами та школами.

Про це повідомляє ВВС.

Влада повинна визначитися, який тип закладів відновить роботу у вересні. Британський професор-інфекціоніст Грем Медлі каже, що, очевидно, це будуть школи. Діти стоять у пріоритеті, але з цим згодні не всі.

Раніше було заплановано, що 1-2 серпня відкриються казино, боулінги, катки, концертні зали та інші розважальні заклади. Однак прем'єр-міністр країни Борис Джонсон оголосив, що розваги поки доведеться відкласти через відновлення зростання захворюваності коронавірусом.

"Я думаю, що ми знаходимося в ситуації, коли більшість людей вважають, що відкриття шкіл є пріоритетом для здоров'я і благополуччя дітей. І насправді, закриваючи деякі розважальні мережі, цілком можуть знадобитися деякі інші дії, щоб ми могли відкрити школи. Це може зводитися до питання про розстановку пріоритетів. Ми думаємо, що паби важливіші, ніж школи?", - прокоментував ситуацію Медлі.

Як повідомляв "Апостроф", міністр охорони здоров'я Британії Метт Хенкок заявив, що друга хвиля коронавірусу починає поширюватися Європою.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ
Теги: