RU  UA  EN

Пʼятниця, 5 липня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.30
Світ

Новини

4 липня

Всі новини

У центрі Мінська учасниці протестів влаштували "обнімашкі" з силовиками

У центрі Мінська на площі Незалежності перед Будинком уряду кілька тисяч учасників мирної ходи влаштували "обнімашкі" з силовиками.

Про це повідомляє people.onliner.

На площі перед входом до Будинку уряду стояло близько двадцяти силовиків. При цьому вони не проявляли агресії і тримали руки на опущених до землі щитах.

За це до них почали підходити дівчата, обіймати їх і цілувати. Атмосфера на площі Незалежності була дуже дружня, всі люди аплодували силовикам.

Хлопці в формі реагували на обійми стримано. Хоча було помітно, що деякі хлопці збентежені.

Фото: people.onliner

Фото: people.onliner

Фото: people.onliner

Фото: people.onliner

Крім дівчат, свою любов проявляли і чоловіки, які підходили брататися з силовиками. Люди говорили: "Пацани, ми з вами, ми вам дамо роботу".

Фото: people.onliner

Фото: people.onliner

Люди уточнювали у силовиків, до якого часу можна стояти. Людина у формі відповіла: "Стійте скільки хочете". За словами кореспондента білоруського видання, силовики дали слово офіцера, що, якщо не буде ніяких провокацій, вони не застосують силу першими. Між учасниками акції і силовиками відстань приблизно в десять метрів.

Як писав "Апостроф", в Мінську (Білорусь) багато людей постраждали від рук міліціонерів під час розгону протесту, деяких з важкими травмами доставили в лікарні.