RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Чоловік на розкішному суперкарі торгував кавунами, але йому довелося втікати: цікаві подробиці та відео

На одній із жвавих вулиць Стамбула невідомий чоловік продавав кавуни з багажника ексклюзивного італійського суперкара Lamborghini Aventador, але кинув це заняття, коли до місця несанкціонованої торгівлі збіглися репортери.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на відео, опубліковане в Instagram турецького видання Hurriyet.

До продавця швидко зійшлися покупці, яких приваблювали не так кавуни, як унікальний автомобіль лілового кольору металік. Комізм ситуації полягав у тому, що кавуни продавалися за ціною приблизно 60 центів за кілограм.

Навіть продавши весь товар (на вигляд там близько 150 кг кавунів), виручка продавця склала б близько 90 доларів. Вартість суперкара Lamborghini Aventador на вторинному ринку коливається від 150 000 до 400 000 доларів.


Коли на місце прибули репортери, продавець, ймовірно, щоб уникнути проблем через стихійну торгівлю в недозволеному місці, швидко викинув на тротуар кавуни, які не встиг продати, сів у Lamborghin і поїхав.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в центрі Львова помітили чоловіка, який біля пам'ятника Івану Федорову роздавав перехожим гроші. При цьому чоловік заявляв, що він - Ісус Христос і посланник Бога.