RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Світ

Новини

20 вересня

Всі новини

Зірку серіалу «Альф» та його собаку знайшли мертвими в авто

Американського актора Бенджі Грегорі, який став відомим завдяки своїй ролі у серіалі "Альф", та його собаку знайшли мертвими в автомобілі.

Про це інформує видання TMZ.

Зауважується, що про це розповіла сестра актора – Ребекка. Тіло Грегорі без ознак життя знайшли 13 червня у власній автівці на паркінгу банку (у Пеорії, штат Арізона), куди він заходив у справах напередодні.

"Свідоцтво про смерть підтверджує цю дату, а судмедекспертиза округу Марікопа повідомила, що причина смерті Бенджі досі не встановлена". – йдеться у повідомленні

Сестра Бенджі Грегорі вказала, що її брат страждав від депресії, біполярного розладу і мав розлад сну, через який часто не міг заснути цілими днями.

Його рідні припускають, що 12-го числа він поїхав до банку, щоб здати залишки чеків, заснув у машині і трагічно загинув від теплового удару через сильну літню спеку в Арізоні. Видання People писало, що того дня спека у Пеорії сягнула 42 градусів за Цельсієм.

Також додається, що з Грегорі виявили його службову собаку Ханса, який також загинув.

Варто нагадати, що у ролі Браяна Бенджі Грегорі з'явився в 101 епізоді серіалу "Альф". Після того хлопця помічали у ще декількох проєктах, але зрештою він попрощався з кіно і телебаченням, обравши геть інший напрямок - аерографію. Грегорі служив у американських ВМС. Звільнився з військової служби за станом здоров'я у 2005-му році.