RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Світ

Новини

20 вересня

Всі новини

З’явилися подробиці про застрелену поруч із Трампом людину

З'ясувалось ім’я загиблого на передвиборчому мітингу в місті Батлер у штаті Пенсільванія, де 13 липня стався замах на колишнього президента США Дональда Трампа. Чоловіка звати Корі Комператор.

Про це розповіла сестра загиблого Дон Комператор Шафер.

«Мітинг Трампа в Пенсільванії забрав життя мого брата Корі Комператора. Ненависть до однієї людини забрала життя тієї людини, яку ми любили найбільше. Він був героєм, який боронив своїх дочок. Його дружина та дівчатка пережили немислиме та неймовірне», — написала Комператор у фейсбуці. Вона додала, що її братові щойно виповнилося 50 років.

Губернатор Пенсільванії Джош Шапіро на пресконференції в неділю підтвердив особу загиблого. Він розповів, що Комператор працював у пожежній службі і було дві дочки.

«Корі був батьком. Корі був пожежником. Щонеділі Корі ходив до церкви. Корі любив свою спільноту. А особливо Корі любив свою сім'ю», – сказав Шапіро.

За словами губернатора, Комператор був «затятим прихильником» Трампа і був дуже радий бути присутнім на його мітингу.

«Дружина Корі попросила мене розповісти вам, що Корі помер героєм. Учора ввечері на цьому мітингу Корі кинувся до своєї родини, щоб захистити їх», - заявив він.