RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Город і танці: за що світ любить Мішель Обаму

Мішель Обама - одна з найулюбленіших перших леді Америки. Тепер, з відходом Барака Обами з посади президента США, вона разом з ним покине Білий дім. Чим їй вдалося завоювати серця не лише співвітчизників, а й людей по всьому світу?

Мішель Обама любить танцювати, і, здається, не втрачає нагоди зробити це перед камерами. Кожен відеоролик з її танцями набирає мільйони переглядів.

Але от її чоловік танцює значно гірше!

Мішель Обама розбила город поруч з Білим домом в 2009 році, незабаром після перемоги її чоловіка на президентських виборах. Там вона вирощує овочі та трави, якими потім пригощають членів сім'ї і гостей президента. Під час президентської виборчої кампанії 2016 кандидат Хілларі Клінтон пообіцяла, що в разі перемоги доглядатиме за цим городом. Але в Білий дім в'їжджає Дональд Трамп, тому що станеться з городом - невідомо.

Мішель Обама просуває ідеї фітнесу, здорового харчування та способу життя.

Крім того, вона відома соціальною активністю: займається програмою по забезпеченню житлом колишніх військовослужбовців США, популяризує вищу освіту для американців і дівчаток з країн третього світу та країн, що розвиваються.

У 2013-му вона стала першою дружиною американського президента, що оголосила переможця на церемонії "Оскар". Бен Аффлек, який отримав з її рук статуетку і став кращим режисером року, заявив: "Я думав, що у мене галюцинації".

Мішель Обама отримала безліч неофіційних символів, від стереотипного "ікона стилю" до нестандартного "головний обіймач Америки". Правда, одного разу її любов до обійм закінчилася скандалом - вона напівобняла Єлизавету II під час зустрічі в Букінгемському палаці і грубо порушила протокол. Але їй пробачили.

Коли термін Барака Обами добігав кінця, то багато американців хотіли, щоб Мішель брала участь у президентських перегонах наступного разу і навіть запустили флешмоб #Michelle2020. Але вона відмовилася. І разом з чоловіком попрощалася з Білим домом.

Але перед цим вона, як ми вже розповідали раніше, взяла участь у відеорозіграші - дуже милому!