RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

З'явилися нові деталі щодо планів США ввести нові санкції проти РФ

Комітет Сенату Сполучених Штатів Америки з міжнародних справ відклав на невизначений термін розгляд законопроекту про введення нових санкцій проти Російської Федерації. Про це повідомляє The Washington Post.

За словами голови комітету Сенату США з міжнародних відносин Боба Коркера, до обговорення теми санкцій планують повернутися після остаточних результатів розслідування про втручання Кремля у вибори президента США в 2016 році.

Коркер назвав таке рішення "розумним".

Він також зазначив, що, незважаючи на призупинення розгляду проекту закону про санкції, має намір продовжити працювати з сенатором Бенджаміном Кардіном над просуванням його законодавчих ініціатив з протидії російській пропаганді в США і за кордоном.

Прес-секретар Кардін уточнив, що законопроект про протидію пропаганді стане "першим кроком до залучення Росії до відповідальності за її дестабілізуючі дії".

Нагадаємо, раніше член комітету Сенату з міжнародних відносин демократ Джин Шагін запропонувала Конгресу США розглянути введення нових санкцій проти Росії за спроби вплинути на ситуацію в США і країнах Європи.