RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Це війна: США зробили різку заяву на адресу Росії

Постпред США при ООН Ніккі Хейлі заявила, що втручання однієї країни в вибори інших держав є способом ведення війни і зброєю, яке воліє Росія.

Про це заявила Хейлі, виступаючи в четвер, 20 жовтня, на конференції в Інституті Джорджа Уокера Буша, передає Associated Press.

"Якщо якась країна втручається у вибори в іншій країні, це означає війну". За словами дипломата, дії Росії під час президентської кампанії в США були спрямовані на створення хаосу.

Американська влада ведуть розслідування в зв'язку з можливою наявністю змови між представниками Росії і учасниками виборчої кампанії Трампа.

Заява постпреда США при ООН Ніккі Хейлі опублікував на своїй сторінці в Twitter журналіст з кремлівського пулу Дмитро Смирнов.

"Хейлі: Росіяни кажуть, чому США ввели санкції? Не втручайтеся в наші вибори, і ми не будемо антиросійськими. Нам треба бути дуже жорсткими", - написав Дмитро Смирнов.

Як повідомляв "Апостроф", представники компанії Twitter зустрілися з сенаторами США з Комітету з розвідки, в компетенції якого знаходиться розслідування втручання Росії в американські президентські вибори.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітАмерика
Теги: