Досьє про зв'язки Трампа з Росією: стало відомо про вбивства свідків

Адвокат співзасновника компанії Fusion GPS Гленна Сімпсона заявив, що "хтось вже був убитий" після публікації досьє про зв'язки з Росією людей з оточення президента США Дональда Трампа.

Про це адвокат сказав під час закритих слухань з участю його підзахисного в Сенатському юридичному комітеті, передає видання The Hill.

Дані слухання пройшли ще в минулому році, але про деяких змістах розмови стало відомо зараз.

Зокрема, у Сімпсона запитали, чи зробила компанія Fusion GPS які-небудь кроки для оцінки достовірності джерел, які використовував колишній співробітник британської розвідувальної служби Крістофер Стилі.

Нагадаємо, Крістофер Стилі є автором досьє про зв'язки людей з оточення Трампа з Росією під час виборчої кампанії в США. Також в документі йдеться, що РФ втручалася в хід американських виборів, щоб допомогти Трампу з обранням на посаду.

"Так, але я не збираюся розкривати джерела інформації", - відповів на питання Сімпсон.

Його адвокат Джошуа Леві зазначив, що Сімпсон "хоче бути дуже обережним, щоб захистити свої джерела".

"Хтось уже був убитий в результаті публікації цього досьє, і нікому не повинно бути завдано шкоди у зв'язку з цією правдивою роботою", - зазначив Леві.

Як повідомляв "Апостроф", один з колишніх радників Трампа в нетверезому вигляді проговорився про факти втручання Росії в американські вибори.